Csütörtök, 2024-03-28, 3:00 PM
Főoldal Regisztráció RSS
Üdvözöllek, Vendég
Honlap-menü
GOOGLE
PAGERANK
Google PageRank
Belépés
Főoldal » Honlapkatalógus » Internet » Internet-szolgáltatók

Honlapok a kategóriában: 1
Mutatott honlapok: 1-1

Sorbarendezés: Dátum szerint · Megnevezés szerint · Értékelés szerint · Kattintások

Rövidek és szürkék a nappalok, lassan már jártányi erőnk sincs, és a könyökünkön jön ki a narancs és az alma? Ez csak azt jelenti, hogy eljött a zamatos, friss csírák ideje!Rövidek és szürkék a nappalok, lassan már jártányi erőnk sincs, és a könyökünkön jön ki a narancs és az alma? Ez csak azt jelenti, hogy eljött a zamatos, friss csírák ideje!

Csíráztatni hétköznapi varázslat, és nemcsak szívet melengető, hanem egészséges hobbi is. A csíra élő élelmiszer, tele értékes enzimekkel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Ráadásul garantáltan bio, hiszen mi, magunk termesztjük!Többféle módon láthatunk neki az otthoni csíráztatásnak: vásárolhatunk erre a célra kapható csíráztatóedényt, de használhatunk tányért, bögrét, befőttesüveget is az első kísérlethez. Figyeljünk rá, hogy öntözés után az edényben csak annyi víz maradjon, amennyi a magok nedvesen tartásához kell, és kizárólag otthoni csíráztatáshoz való magokat használjunk!

A csíráztatás menete– A magvakat először mindig alaposan mossuk meg folyó hideg víz alatt!– Néhány órára vagy egy éjszakára áztassuk be őket, amíg kellőképpen megduzzadnak, és a bennük lévő enzimek aktiválódnak! – Ezután öntsük le róluk az áztatóvizet, és öblítsük le a magokat! – Tegyük át a magokat a csíráztatáshoz használt edénybe! – Az edényt tartsuk szellős, szoba-hőmérsékletű helyen! – Naponta kétszer öblítsük le és öntözzük meg a magokat!

Internet-szolgáltatók | Látogatók: 420 | Hozzáadta:: google optimalizálás | Dátum: 2012-06-21